Opomba: E-mail mora biti enak e-mailu lastnika domene
Prijavi se | Pozabil geslo
 
Prijavi se | Registriraj se
Kako lahko zaščitite svojo .SI domeno?
Registracija 100 tisoče .SI domene!
Vrhnja .SI domena dobila svoj bilten
Splošni iskalnik po domenah
V bazi se trenutno nahaja 409 domen.
Iskalnik:

NOVO:  Objava ponudb na predhodno objavljene domene. | POISC!SI tudi na Facebook-u. Dobrodošli, da se nam pridružite.

Novice

NOVO: Objava ponudb

Objavljeno 07.11.2010 17:46
Z današnjim dnem smo lansirali novo funkcijo Objava ponudb na objavljene domene .SI za prodajo. Vsak registriran uporabnik lahko javno objavi svojo ponudbo na obstoječo domeno. Lastnik domene pa ima vpogled v vse oddane ponudbe na njegove predhodno objavljene domene.

Uporaba nove funkcije Objava ponudb je omogočena izključno registriranim/prijavljenim uporabnikom.

Slovarček:

mp - Moja ponudba
id - Identifikacijska številka uporabnika, ki je oddal ponudbo

Vse - Funkcija, ki registriranim uporabnikom omogoča vpogled v zgodovino ponudb. Lastnik domene pa ima dodatno možnost vpogleda v kontakte ponudnikov, ki so objavili ponudbo na njegovo domeno.

Vprašanja in odgovori:

Čemu je funkacija namenjena?

V preteklosti je uredništvo POISC!SI prejelo nemalo mnenj obiskovalcev glede nerealnih postavljenih cen na objavljene domene. Vsaka objavljena domena vključno s postavljeno ceno je last njenega lastnika in uredništvo nima pravice posegati v objavljene ponudbe. S tem namenom smo lansirali novo funkcijo Objava ponudb na predhodno objavljene domene.

Zakaj je dovoljeno objaviti nižjo ponudbo pod ceno, ki jo je postavil lastnik domene?
Glede na izkušnje, ki jih ima uredništvo POISC!SI smo se odločili lansirati funkcijo, ki bo omogočala potencialnim interesentom oz. kupcem oddati javno ponudbo po lastni presoji. Mnogokrat se je zgodilo, da je lastnik določene domene pristal v finančni krizi in zaradi obveznosti je bil pripravljen po bistveno nižji ceni prodati domeno le če denar dobi v najkrajšem možnem času. S to funkcijo bo lahko lastnik domene takoj vzpostavil stik s ponudnikom, ki je ponudil zanj dovolj veliko ponudbo za odkup domene. Ponudnik pa bo prejel domeno po želeni ceni.

Uredništvo je že pred časom objubilo lansiranje Cenilca domen?

Drži. Vendar smo se odločili, da mora najprej danes objavljena nova funkcija Objava ponudb naredi svoje delo. Funkcijo Cenilec domen pa bomo objavili kasneje.

Zakaj ne morem izbrisati svoje ponudbe, ko je nekdo ponudil višjo ponudbo od moje?

Ko nekdo ponudi višjo ponudbo od vaše prejšnje le-te ne morete razveljaviti, ker bi s to potezo podrli celotno strukturo ponudb. Lahko pa objavite novo višjo ponudbo.

Zakaj so v padajočem meniju, ko sem registriran pri različnih domenah različne vrednosti?
Sistem Objava ponudb deluje na sledeč način: Prva ponudba je osnova in na to ponudbo lahko drug uporabnik odda (prišteje) novo ponudbo. Zato v tistih padajočih menijih, kjer je na začetku vrednosti + pomeni, da je že bila objavljena 1. ponudba.

Ali lahko razveljavim svojo objavljeno ponudbo?
Lahko. Vendar samo v primeru, kadar ni nihče ponudil višje ponudbe od vaše.

Ali je moja ponudba zavezujoča?
Da. V kolikor se zgodi, da uporabnik krši pravila zavezujoče ponudbe se mu brez predhodnega opozorila prepreči uporabo POISC!SI uporabniških funkcij. V kolikor vaše ponudbe kljub objavi ne morete izpolniti poskrbite, da jo boste takoj razveljavili.

Sem lastnik domene kako kontaktiram ponudnika?

Preprosto kliknite na gumb Kontaktiraj ob vaši objavljeni domeni (obvezna prijava v sistem) in odprlo se vam bo novo E-mail sporočilo s E-mail naslovom ponudnika.

Zakaj ne morem oddati ponudbe?
Ste registriran uporabnik POISCI!SI? Ste prijavljeni? Je domena v vaši lasti? Ste že oddali ponudbo?

Objavljene ponudbe:

Registriran uporabnik: