Opomba: E-mail mora biti enak e-mailu lastnika domene
Prijavi se | Pozabil geslo
 
Prijavi se | Registriraj se
Kako lahko zaščitite svojo .SI domeno?
Registracija 100 tisoče .SI domene!
Vrhnja .SI domena dobila svoj bilten
Splošni iskalnik po domenah
V bazi se trenutno nahaja 409 domen.
Iskalnik:

NOVO:  Objava ponudb na predhodno objavljene domene. | POISC!SI tudi na Facebook-u. Dobrodošli, da se nam pridružite.

Novice

Kako lahko zaščitite svojo .SI domeno?

Objavljeno 09.03.2012 12:21
Vsakdo, ki posluje v Sloveniji ve, da je najbolje, da zakupi .SI vrhnjo domeno. Seveda je potrebno o imenu veliko razmišljati, saj je dobro, če je lahko zapomnljivo in dobro izbrano. Dobro ime .SI domene vam lahko prinese veliko strank v primerjavi s slabim imenom, ki si ga pravzaprav nihče ne more zapomniti. Zato je potrebno pri vsaki registraciji .SI domene vedeti, zakaj nam bo ta domena koristila.

Danes je na spletu veliko takšnih poslovnežev oziroma fizičnih oseb, ki registrirajo izjemno podobne domene, kot je vaša .SI domena. Seveda govorimo o tem:

Primer: Če image vi registrirano domeno domena.si, nekdo pa registrira domena.com, domena.net,…se lahko potrencialna stranka kaj hitro zmoti in pride na stran konkurence, ker pač ni vtipkala prave domenske končnice. Na takšen način lahko izgubite veliko posla, zato je ključnega pomena, da svojo domeno zaščititi.

Tukaj ni govora o pravni zaščiti domene, marveč le o tem, da vložite nekaj denarja in registrirate tudi podobne domene in domenske končnice. Tako se lahko potencialno v prihodnosti izognete takšnih 'uhajanjem' strank, ki so povsem nepredvidljive, vednar izjemno pomembne.

Tako bo v vašem žepu ostalo več denarja, kot bi sicer…premislite…